Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Byg sommerhus med os og få et nøglefærdigt hus

Drømmer du om et fristed, hvor du kan tage hen for at stresse af og geare ned samt nyde den smukke danske natur, og kunne du tænke dig at få bygget et helt nyt sommerhus, der matcher dine ønsker og forventninger? Så byg sommerhus med os.

Hos Granly Tømrer- & Snedkerforretning A/S har vi mange års erfaring med at bygge sommerhuse og totalentreprise. Det er faktisk dét, vores firma helt fra start af i 1985 har beskæftiget sig med. Siden da er andre specialer kommet til, men vi bygger fortsat sommerhuse og fritidshuse for vores kunder i blandt andet Thisted, Løgstør, Fjerritslev og i resten af Nordjylland.

Vælg mellem flere forskellige typer sommerhuse

Vi har syv forskellige typer af sommerhuse, som du kan vælge imellem, hvis du foretrækker en færdig løsning. Derudover bygger og tegner vi naturligvis også gerne sommerhuse individuelt efter dine ønsker og behov. Her har vi et samarbejde med vores egen arkitekt.

Uanset om du vælger en af vores faste sommerhustyper, eller om du vælger et individuelt tegnet sommerhus, så får du altid et nøglefærdigt sommerhus, når du vælger at lade os stå for projektet.

Du kan finde informationer om de forskellige sommerhustyper via vores menu eller ved at klikke på grundplanerne nedenfor. Byg sommerhus med os og få dine drømme opfyldt.

Vi har også sommerhusgrunde til salg

Hvis du ikke allerede har fundet en grund til dit sommerhus, så kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig også en række sommerhusgrunde såvel som helårsgrunde til salg til en fordelagtig pris. Ønsker du at se nærmere på de grunde, vi har til salg kan du klikke her.

Kontakt os og byg sommerhus efter dine ønsker

Byg sommerhus sammen med os. Vi er til at stole på, og det er utroligt vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder fra start til slut. Ønsker du yderligere information om vores sommerhustyper eller priser, eller kunne du tænke dig at få vores sommerhusmateriale tilsendt? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 21 15 35 eller e-mail ​info@granly-as.dk.

Har du spørgsmål så kontakt en af vores afdelinger i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

GRANLY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S

Håndværkervej 11

9690 Fjerritslev

Telefon: 98 21 15 35

CVR: 16206946

Klik her for rutevejledning

GRANLY HIMMERLAND A/S

Rapsmarken 1

9670 Løgstør

Telefon: 30 66 88 01

CVR: 25269195

​Klik her for rutevejledning

GRANLY-ENTREPRENØR A/S

Håndværkervej 11

9690 Fjerritslev

Telefon: 98 21 15 35

CVR: 36027207

Klik her for rutevejledning