Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Totalentreprise og hovedentreprise i forbindelse med dit byggeprojekt

Skal du have varetaget et større byggeprojekt, og leder du efter en totalentreprenør eller en hovedentreprenør, der kan løse opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Granly Tømrer- & Snedkerforretning A/S har vi mulighed for at varetage dit byggeprojekt i enten en totalentreprise eller en hovedentreprise alt afhængigt af, hvad du foretrækker.

Vi varetager entrepriser for både private og forskellige former for erhverv i blandt andet Thisted, Fjerritslev, Løgstør og i hele det øvrige Nordjylland. Vores virksomhed har eksisteret siden 1985, og vi har siden da været med i mange forskellige projekter som for eksempel:

  • ​Helårshuse
  • Sommerhuse
  • ​Stalde
  • ​Renoveringer
  • ​Erhvervsprojekter

Hvad er totalentreprise?

Med en totalentreprise overlader du alle processerne i byggeprojektet til én person – totalentreprenøren. Det har den store fordel, at du dermed kun skal kommunikere med den ene person. Det er også denne ene person, du afklarer alle beslutninger med, herunder at søge om byggetilladelse og udarbejde projektmaterialet i form af tegninger, beskrivelser og lignende.

Hvad er hovedentreprise?

Med en hovedentreprise kan du koncentrere dig om byggeriet på baggrund af det projektmateriale, som hovedentreprenøren har givet sit tilbud på. Herefter kan du overlade alle de juridiske, økonomiske og styringsmæssige forhold til ham. Det betyder, at du ved valg af denne entreprise kun har én entreprenør, du skal kommunikere med. 

Kontakt os og hør mere om de forskellige entrepriseformer

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt du skal vælge, om dit byggeprojekt skal varetages i en hovedentreprise eller en totalentreprise, eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om de forskellige entrepriseformer? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan føle dig i gode hænder fra start til slut, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave. 

Du skal blot ringe til os på telefon 98 21 15 35, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail ​info@granly-as.dk, hvis det passer dig bedre. Derefter vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Har du spørgsmål så kontakt en af vores afdelinger i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

GRANLY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S

Håndværkervej 11

9690 Fjerritslev

Telefon: 98 21 15 35

CVR: 16206946

Klik her for rutevejledning

GRANLY HIMMERLAND A/S

Rapsmarken 1

9670 Løgstør

Telefon: 30 66 88 01

CVR: 25269195

​Klik her for rutevejledning

GRANLY-ENTREPRENØR A/S

Håndværkervej 11

9690 Fjerritslev

Telefon: 98 21 15 35

CVR: 36027207

Klik her for rutevejledning